Mysigt

Mysigt

Fotade maken i lördags till uppgiften i skolan i torsdags och då kom så klart lillasyster och ville vara med på ett hörn. Blev några mysiga bilder. 🙂 Tänkte jag skulle ha använt mest befintligt ljus, men det var inte alls tillräckligt så det blev lite mörksuggor emellanåt…

Här är en av bilderna som jag gillar riktigt mycket.

2 thoughts on “Mysigt

  1. Vilken fin bild på far och dotter! Skickar er en liten vårhälsning från Göteborg. Nästan helt barmark här nu, bara de allra största snöhögarna är kvar, men smälter långsamt de också. Ha en fin helg! En stor kram från Ingrid

  2. Jag har inte glömt dig! Ska bita i det i nästa vecka. Lite mycket just nu. Såg att du hade ringt oxå. Men, skicka ett mail med lite typsnitt och sånt du gillar, så ordnar jag in dem! =)

    Fint foto, och det syns ju vem lilltjejen fått sina blå ögon av 😉
    kram

Comments are closed.

Comments are closed.