Hemma!

Hemma!

Tillbaka hemma igen efter en störtmysig pysselhelg i Avesta. Kom ner dit efter lunch igår och vi började med att prata av oss ett tag innan vi så sakta kom igång med vårt pyssel. Med tanke på att vi hade värsta högen med godis och fikabröd så gjorde vi vårt bästa för att minska dom under dagen och kvällen oxå. 🙂

När vi väl sen kommit igång med scrappandet gick det undan i en rasande fart. Jag lyckades få ihop hela 10 Layouter totalt. Känns bra. Fast det är en hel del foton kvar fortfarande så det ska bli några fler pysseltillfällen har vi tänkt. Tyvärr blev det ingen Earth Hour för oss, för då kunde vi inte pyssla, men å andra sidan så hade vi Earth Hour hela natten istället när vi väl gått och lagt oss. Vi kom isäng 01.30 efter att ha ställt fram klockan till sommartid. JÄSP!

Efter en sen frukost kunde vi ta plats vid pysselbordet igen en stund och efter en “lunch-fika” började vi packa ihop och dra oss hemmåt. Fick förfrågan om att hänga med ut och rida när jag kom hem så det nappade jag på eftersom jag varit inne hela helgen. Skön att komma ut ett tag och inte behövde vi ha bråttom heller eftersom det inte blev mörkt lika fort.

Nu ska jag uppdatera mig om saker och ting här hemma och komma tillbaka lite mentalt till verkligheten igen. 😉 Nån sa att det är måndag i morgon…. *suck*

One thought on “Hemma!

Comments are closed.

Comments are closed.