Dagens hästar

Dagens hästar

Vårt modem (eller vad det heter nuför tiden..) sa tack och adjö och POFF idag. GAH! Vi hade visserligen ett annat, stabilare hemma som vi fått från Bredbandsbolaget, kruxet är att det är otroligt taskig räckvidd på det. Det andra räckte trådlöst ut i lagårn’ så jag har kunnat sitta och arbeta mot den datorn när det gäller bilder osv, eftersom den går på daglig back-up. Ja, då kan jag alltså inte det just nu, så då fick jag göra ett litet fix på dom bilder jag fotade idag istället när jag och tjejorna var ner och packade hästmat. 🙂

Fick två unga damer med mig som hemskt gärna ville hälsa på hästarna. 🙂 Det blev en snabbvända med tanke på att termometern visade -15 hos mig, det betyder i praktiken -17 eller -18 nere vid hästarna, och temperaturen föll hela tiden. Brrrr. Skynda skynda…

Min egen unga dam skulle prompt åka skidor så lånedamen fick ta sparken istället, vilket verkade vara en trevlig upplevelse. Ner för backen, packa sig lite hästmat och bort till hästarna och så snabbt hem igen!

Katla & Lilja

Lilja (hon är halv-lillasyster till min Móri 🙂 )

När vi kom hem efter den lilla häst-turen så var det två damer med stelfrusna iskalla fingrar. Huga! Av med ytterkläderna och hopp i soffan under en filt med vetevärmaren. 🙂 Tillsammans med fika och lite Bumbibjörnsfilm så blev dom upptinade igen.

Är inte helt vän vid denna kyla, speciellt inte nu när det hoppar fram och tillbaka! Ena dagen -25 och nästa så droppar det från taken…. näe…. nån måtta får det nog faktiskt vara tycker jag. 🙂 Just nu säger termometern -23,5 och det är absolut 40 grader för lite! 🙂

One thought on “Dagens hästar

Comments are closed.

Comments are closed.