Kameran har luftats!

Kameran har luftats!

Kors i taket, idag lyckades jag faktiskt få med mig kameran ut när jag gick ner för att packa hästmat. Solen hade så klart precis börjat gå ner och var skymda bakom lite moln i horisonten… så går det när man inte får ändan ur på en gång. 🙂

Känner mig lite motiv-less här på hemmaplan så jag gick ner till hästhagen, där vet man iallafall att man kan fota nått trevligt. 🙂 Hästarna har precis fått tillgång till en ny del i hagen och det är ca 40-50 cm snö där som är helt oupptrampat! Eller.. det var det iallafall, redan efter en dag började man skönja små stigar som hästarna gått upp. Det är inte så lätt för dom heller att pulsa i den djupa snön – speciellt inte när dom har knäna i ungefär samma höjd som vi har! (eller kanske till och med något lägre!) Ser lite komiskt ut faktiskt.

Har inga kort färdigredigerade ännu, ska fixa till några så lägger jag ut dom här sen. Ett finns dock under 365-foton / januarifliken. Så ser min äldsta hårboll ut just nu. 😉

I övrigt har jag lyckats lämna in del 2 av hemtentan vi har + att jag knåpade ihop ett bildspel och lämnade in. Gick sådär… har världens segaste dator så det fick tugga bra länge innan det blev nått. Tyvärr går bildspelet lite fort, men jag orkade inte sätta mig in i helt hur man ändrade tiderna för varje bild och när det dessutom tog hur lång tid som helst att genomföra en ändring så var det inte speciellt lockande heller… Det viktigaste just nu är att lämna in något, så får jag väl komplettera med nått bättre lite senare om det skulle behövas.

Måste försöka se över lite utrustning oxå, ska ha “reservkameran” med mig när vi åker till USA tänkte jag. Tänk – om två veckor ungefär vid den här tiden så närmar vi oss landning i det stora landet! Tjohej vad skoj att få chansen att komma tillbaka dit! Ska bli så roligt! Kommer säkert en eller annan rapport här på bloggen eller på Inky-bloggen om hur vi har det. 🙂

Comments are closed.