Bröllopsporträtt vid Leksands kyrka

Bröllopsporträtt vid Leksands kyrka

Det var en av dom där dagarna då väderprognosen lovade regn, rikligt med regn när vi började titta ca 10 dagar före bröllopsdagen. Phu… inte skoj. Men back-up planer smiddes och paraplyn fanns i beredskap. Sedan, ju närmare dagen D vi kom, så ändrade sig prognosen… sakta men säkert. När vi väl var där, på dagen D, så fanns inte minsta regn i sikte, och solen strålade från en himmel med vita molntussar. Varmt var det också… rejält varmt.

Så kom dom då, blivande herr och fru D, och vi passade på att fota porträtt utanför kyrkan innan deras vigsel. Strax innan slutet dök deras dotter upp och vi fick några härliga bilder på hela faimljen.

Stort TACK för att jag fick vara med en liten stund på er stora dag!

Comments are closed.