Så kom då vintern till slut…

Så kom då vintern till slut…

Inte min favoritårstid direkt, men en dag med lätt snöfall i form av pudersnö, några minusgrader och en sol som tittar fram – ja då kan till och med jag njuta! 🙂

Storkameran har haft semester till och från ett tag, men faktum är att jag inte fotat mindre för det. Jag har fotat MASSOR! Men med lite andra saker, mestadels faktiskt med mobiltelefonen… jo, så är det faktiskt. Jag har backat ett steg och lyft fram något för mig som varit oerhört viktigt som lätt kommer i skymundan – vardagsbilder! Sånt som vi gör med familjen, saker som händer här hemma eller saker som jag tycker om. Enkelt att bara plocka fram telefonen där jag går och står och knäppa en liten bild. Det behöver inte bli vackert, det behöver inte bli snyggt, jag vill ha ett minne till mina album.

Det kanske inte är så många som vet i den här fotovärlden, men jag har “scrappat” som det heter i många många år, och samlar på så vis foton och berättelser i album för framtidens dagar. Något som jag önskar att jag kunde hitta från mina barndomsår. Visst finns det bilder -ganska många faktiskt, men det finns inga berättelser…? Varför togs bilden? När var det? Vilka mer än jag är på bilderna och vad gjorde vi? Just dessa saker hade varit så oerhört roligt att få veta mer om. En platt bild säger inte alltid mer än 1000 ord…

2014-01-18 11ralta
(Mobilbild)

Bokningar för fotografering i studio, utomhus eller för körkort/id-kort kan göras per telefon eller via e-mail.

One thought on “Så kom då vintern till slut…

Comments are closed.

Comments are closed.