Semestertiderna är över…

Semestertiderna är över…

Men jag hoppas att vi får njuta av en härlig varm och skön höst. Personligen hade jag valt att ha sommar i flera månader till, men man kan ju inte få allt här i världen.

Det är dags att räta upp dygnet och återgå till lite normala hjulspår igen. Jag ska färdigställa bilder till ett brudpar idag som sedan äntligen ska få se sina fina bilder.

Här är en liten tjuvkik – som inte ens brudparet har fått se ännu….


Solen strålade och sken och det var nog närmare 28 grader i skuggan när vi träffades mitt på dagen, så det blev en riktigt “het” stund tillsammans… 😉

Under hösten och vintern kommer jag med all säkerhet öka ut “tillbehören” i studion. Planen är att få en liten garderob med litet äldre kläder – vi pratar 50-60-70-tals kläder och accessoarer. Det får bli ett litet nöje att kika in på loppisar under vintern och se vad man kan fynda. Om jag blivit galen? Tja, inte mer än vanligt kanske, men vi har förärat oss en “godisbil” anno 1965 i familjen, och en utmaning är ju att hitta tidsenliga kläder att klä upp sig i ifall man deltar i någon träff eller liknande. Detta sker ju oftast bara på sommarhalvåret, så då tänkte jag att kläderna kan kanske komma till användning i studion för den som vill spexa lite resten av året.

Jag ska göra i ordning några bilder på “godisbilen” och visa här i bloggen så ni får se.

Comments are closed.