Njuter av sommar och sol!

Njuter av sommar och sol!

Ja, faktiskt, vi har haft turen att bli “missade” av ett antal regnväder här på vår lilla fläck så överlag har vi haft riktigt bra väder får jag nog säga. Har inget att klaga på i alla fall.

Förvånansvärt lite myggor och knott är det oxå, beror säkert på sen vår och att det var ganska torrt i början av sommaren. Lika uppskattat av oss 2-benta som dom 4-benta skulle jag tro!

Kameran har haft tidig semester i år, men nu är det dags att börja jobba igen. 😉 Det ska fotograferas rosor, hundar, brudpar och lite annat smått och gott innan sommaren är över – och DET hoppas jag dröjer! (det där med att sommaren är över alltså)


Så här försöker jag att tillbringa så många av dom varma sommarkvällarna som möjligt, att bara vara, att bara njuta.

Fast igår kväll blev det en annan utsikt – massor av färgglada plåtburkar… 😉

Det var dags för Juli månads “Åkdon & Termos” och bilarna strömmade till som aldrig förr, trots att det pratades om regn senare på kvällen (men det uteblev tack och lov). Vi gick runt och drömde oss bort ett slag och “önskade” vilken eller vilka bilar vi ville ha. Mysigt.

Vill du boka fotografering för barn, familj eller husdjuren mm så hör av dig. Jag bokar tider i den mån jag finns hemma. Under sommaren prioriterar jag utomhusfotograferingar i vår underbara natur. Behöver du körkortsfoto så är det tidsbokning som gäller för dessa oxå nu under sommaren.

Nu ska jag fortsätta njuta av den härliga (men lite blåsiga) sommaren – hoppas du har tid att göra detsamma!

Comments are closed.