Hästsläpp i sommarhagen.

Hästsläpp i sommarhagen.

Igår blev det sommar för hästarna.

Eller ja, nästan i alla fall. Vi släppte nämligen över dom till “sommarhagen” redan nu. Inte så att det är full grönska där precis, utan för att det är hagen dom ska gå i under sommaren, och det är bra om dom kan hålla efter gräset lite redan nu när det börjar växa. Risken är annars att vi har ett gäng “badbollar” innan man hinner blinka. *suck*

Tog med mig kameran och passade på att fota lite, det brukar nämligen bli fullt rejs av lycka när dom byter hage!


Hej och hå, full fräs… jippi….


Åh, mat? Mat är gott! (men hallå?? Ni skulle ju springa här va?!!)


Kom igen nu! (njäe…)


Japp, och skärpan sitter som en smäck! (inte!!) Gah – så typiskt. Fick en hel serie totalt galna bilder på min häst när han kom farande i fullaste karetan och dom blev sååå ashäftiga! Upptäcker sen när jag fotat klart honom att autofokusknappen glidit över till manuell fokus och inte en enda bild har skärpan på hästen. OK, skulle du kunna springa så där igen tack? (prutt oxå)


Kompisar – vänta på miiiiig!


Nu tar jag dig!! (för du står mitt i min mat!!)


What? Måste vi springa mer, eller vad är det frågan om? Kan vi inte få äta nu?


Om man trycker ihop sig lite… så är man rätt snygg eller?


Hey – fel håll!


Äntligen lite matro.


Och så avslutar vi med ett “rumpkort”. 😉 Skitiga lyckliga hästar.

Jaha, då var det över för den här gången. Vi har inte så många “busungar” i hagen längre så det är sällan några vilda springlekar längre. Lite bus blir det så klart, men dom stunderna missar man ju oftast eftersom man inte sitter i hagen och häckar hela dagen. Möjligen att man kan få dom att springa lite till hösten om dom är långt ut i hagen och man kommer med nått gott – som ÄPPLEN!!! 🙂 Det brukar få den lataste att springa… hehe.

Comments are closed.