Med solen kommer vårkänslorna!

Med solen kommer vårkänslorna!

Visst är det väl så?
Själv har jag tröttnat på vinter och gråväder för länge sedan så en värmande sol är såååå välkommen!

Tror kameran blev lite glad oxå, den har mest fått vara inne i studion den senaste tiden. 🙂

Ett uns frost kvar i träden när jag lyckades ta mig ut, det försvinner rätt fort bara solen tittar fram, fast det är minusgrader.


Och gissa vem som genast dök upp och gjorde mig sällskap? Vår katt Torsten så klart. Är jag ute på baksidan och fotograferar så brukar det inte dröja lång stund förrän han dyker upp och spanar in vad jag pysslar med.


Se så söt jag är!


Kameran fick till och med åka bil i helgen! Skulle iväg en sväng med dottern, så jag slängde i kameran. Det här är taget alldeles vid Gruvan i Gagnef, kunde inte motstå när jag såg den skira dimman komma dansande.


Det blev ytterligare ett stopp på åkrarna på vägen hem. Solen höll på att dra sin sista suck för dagen och även här dansade dimmans älvor runt på åkrarna… Tyvärr fanns det inga djur ute, man kan ju inte få allt man önskar sig. 🙂

Vi ska se om vi inte kan skaka fram några hästbilder ur kameran oxå, jag bror bestämt att det fastnade en och annan lurvig fyrbening häromdagen. Även dom njuter för fulla muggar av solen som tittar fram.

Hoppas några solstrålar har hittat fram även till dig!

Comments are closed.