Boka ett roligt inslag på kalaset eller festen!

Boka ett roligt inslag på kalaset eller festen!

Något skoj, något annorlunda – ett roligt inslag som skapar gott om skratt och härliga minnen från er tillställning.

Det här är verkligen något som passar alla åldrar, både stora och små. Barnen fullkomligt älskar det, medan dom vuxna tvekar en stund och funderar på om dom ska våga eller inte…. Klart man vågar!! När man väl kommit igång så är det svårt att sluta. Det underbara med ett photo booth är ju att det är ett så busenkelt sätt att göra något trevligt med sina kompisar och vänner. Just nu finns det en hel del rekvisita att låna om man vill göra en sån här fotografering, men jag kan gärna tipsa om att gräva lite i skåp och lådor där hemma och se om det finns något skoj som kan passa. Gamla hattar är en klassiker och i barnens leksakslådor kan man kanske hitta glasögon eller andra roliga saker.

Vill man ha ett speciellt tema på sin fotografering så är det lätt att klippa ut bilder och figurer i färgad kartong eller tjock filt. Montera dessa på en grillpinne eller en bit ståltråd så vips har du perfekt rekvisita.

Klicka här och läs mer om Photo Booth!

Missa inte att du får 500kr i rabatt om du bokar en photo booth fotografering under februari eller mars!

Comments are closed.