God Jul och Gott Nytt År!

God Jul och Gott Nytt År!

2012 känns som det varit ett riktigt bra år. Jag sa i början att det skulle bli ett “socialt år” och det har det till stora delar faktiskt blivit oxå. Nån kanske funderar – vaddå “socialt” ? Jo, för är man sin egen och driver företag som mestadels handlar om kontakter via nätet, datorn, e-mail osv osv så blir det till slut rätt “o-socialt” bakom skärmen. Man TROR man är social när man dagligen har kontakt med massor av kunder, forumchattar osv, men när man kastas ut i det verkliga livet och ska möta folk “på riktigt” så inser man faktiskt att det elektroniska livet inte alls är socialt. 🙂

Mitt lilla mål för 2012 var alltså att faktiskt träffa folk på riktigt! Det tjuvstartade nog visserligen redan under hösten 2011 när jag var ute 3 månader och fotograferade barn i skolan och förskolan – snacka om att bli utslängd i verkligheten igen! Men det gav mersmak och puffade lite för tanken att fortsätta att träffa folk “live”. För det är KUL!!!

Det har blivit en blandning av träffar med fotografer och helger med högst personligt pyssel genom året och det har varit riktigt trevligt! Det känns helt klart som att det går utmärkt att fortsätta med 2013 i samma anda. Nu önskar jag mig bara av jultomten att ladugårds-studion kommer bli välanvänd under nästa år. 🙂

Än en gång – GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!
(fast vi ses säkert här i bloggen redan i mellandagarna… )

Haha… jodå, jag lyckades lura ut min familj för ett litet “familje-julkort” – kors i taket va!? Kan ju säga att det är ont om kort på oss alla fyra SAMTIDIGT – det här är nog banne mig ett av dom första – på riktigt alltså! Kanske ska planera en lite mer seriös variant vid nått tillfälle… tss.

Comments are closed.