Bus och lek i höstlöven.

Bus och lek i höstlöven.

Ja, då var det dags igen!
Löven verkligen rasade av en dag här i veckan och marken täcktes snabbt av alla fina färggranna löv.

Hos grannen finns det en stor härlig lönn och vi planerade att dyka ner i diket i år igen bland alla löven. Idag var det dags! Solen höll sig framme och gjorde sitt bästa för att bidra till att alla höstfärger blev ännu klarare och intensivare – såååå vackert!

Dottern hade några kompisar med sig bland alla löven oxå, men jag har inte kollat om det är ok att jag visar dom, så ni får hålla tillgodo med min egen lilla linslus istället. 🙂

Nu är det inte långt kvar på skolfotosäsongen för min del. Det tunnar ur med fotograferingar eftersom dom flesta är gjorda vid det här laget. Konstigt hur snabbt det ändå går. I och med mörker och kyla så kommer troligtvis studion bli lite mer använd igen. Den lämpar sig utmärkt till busiga barnfotograferingar eller rent av en hel familj om det behövs. 🙂 En plan är oxå att rigga upp ett fotobås (photobooth) där när jag fyller år, och sen ska jag terrorisera alla mina gäster en stund. hähä…. kommer bli ett sant nöje! 🙂 Brukar kunna vara ett riktigt skoj inslag när man har fest.

Comments are closed.