Många hundar blir det!

Många hundar blir det!

Då skall alla hundar från Varghundsutställningen i Sifferbo vara redigerade och “levererade” till SvIVK’s hemsida. Är dom inte uppe på hemsidan ännu så dyker dom nog upp inom kort. Det finns även möjlighet att köpa förstoringar mm via mig ifall någon skulle vara intresserad och hittar på just sin hund. 🙂

Jag fick oxå möjligheten att fota några av hundarna lite efter utställningen och jag får nog säga att samma regler gäller för hundarna som för barn, att ju fler desto större utmaning att få alla på samma fläck samtidigt. haha. Är riktigt imponerad av matte och husse som fick alla sina tre hundar att sitta kvar snällt.

Det svåraste var helt klart att fånga ögonblicket då hundarna stod snyggt uppställda inför domaren, speciellt med dom yngre hundarna som inte hade lika stor erfarenhet som dom äldre hundarna. Mina favoritbilder är kanske därför dom lite mer “fria” bilderna där man kan zooma in på valda delar som ex. huvudet. Jag har redan visat en del av mina favoriter i det här inlägget så jag låter det stanna vid det. Men en bild som jag känner att jag återkommer till om och om igen är denna:

Älskar blicken i hundens öga och hur man ser regnet osv. Kanske inte tekniskt den perfekta bilden, men känslomässigt är det helgens vinnare för mig.

Tack SvIVK för att jag fick vara med och fotografera i Sifferbo!

Comments are closed.