Några favoriter från helgens hunduställning.

Några favoriter från helgens hunduställning.

Snabbfixade ett gäng bilder från hundutställningen eftersom dom började efterfrågas. Har inte alls haft tid att redigera mitt eget denna vecka tyvärr för jag har klämmt in 30h jobb på tre dagar. Lite lätt svettigt kan man säga. Nu ska jag somna som en sten, packa min väska i morgon och åka ner på Photoevent i Stockholm över helgen. 48h njutning!

Över till ett härligt och glatt hundfolk som besökte lilla Sifferbo Camping i lördags. 🙂 Bilderna kommer ligga som mingelbilder även på Svenska Irländsk Varghund Klubbens hemsida. www.svivk.se

2 thoughts on “Några favoriter från helgens hunduställning.

  1. Kul att få se!!! 🙂 Den där rasen är det ju inte helt katastrof för om det regnar. Du kanske kan tänka dej hur hysteriskt det blir med pälsraser, om himlen plötsligt öppnar sej – och om det stänker upp lite lera på en vit fluffig päls!? 😉

Comments are closed.

Comments are closed.