Mera folkdräkt!

Mera folkdräkt!

Men jag säger bara det, det ÄR vackert med dräkt! 🙂 Man blir faktiskt lite smått glad när man ser nån uppklädd i dräkt, för dom ser alltid så fina ut. Lite märkligt kanske att dräkten till viss del till och med var arbetsklädsel förr, nu är den ju bara till “fint”. Måste ha med åldern att göra för nu börjar jag nästan lite smått önska mig en egen. Tidigare har jag faktiskt inte riktigt brytt mig i det där…. hm.

För ett par veckor sedan fick jag äran att komma hem till Margareta och Seppo och fotografera hela deras härliga familj! Det var barn och barnbarn som sprang om varandra för att bli uppklädda innan familjebilden förevigades. Tyvärr tyckte myggen det var rena rama smörgåsbordet ute med så många människor och dom åt friskt på oss. Det gällde att inte stå still allt för många sekunder så jag kände mig som professor Balthazar ungefär när jag inväntade nästa familj, jag gick runt, runt, runt…. (för att inte bli helt tappad på blod av myggen).

Vi avslutade med en härlig fotografering av alla 12 barnbarnen på härbretrappen.

Comments are closed.