Tufa från Rälta

Tufa från Rälta

Ibland står det lite still i huvudet lite för länge… 🙂

Kom på att jag inte visat er den här sköna damen. Vi har ju faktiskt två små busungar i hagen numera! Tufa är född lite mer än en vecka efter Solviggur (som han nu till slut ska få heta). Ni såg honom lite tidigare här på bloggen, om du missat sötnöten så bläddra tillbaka några inlägg så hittar du honom.

Tufas mamma heter Svala och båda fölen har samma pappa (Haleggur från Hyndevad).Några foton på Solviggur slank med oxå… man kan ju liksom inte låta bli att fota när dom är så underbart söta.

Ska försöka fota mina egna “sötnötter” nån dag oxå. Det blir mest av på vinterhalvåret när omgivningen är dötrist. Vet inte varför det blir så. Man har väl mer tid då kanske, och så går dom nämare stallet så det är lättare att få med sig kameran till hagen. 🙂
Får ta mig i kragen helt enkelt och promenera ut nån dag när det är hyfsat väder. Förmodligen lär man dränka sig i myggmedel oxå för nu har dom små illbattingarna börjat komma… urk! Inte nog med att man ska stå ut med att bli halvdränkt under sommaren, man ska agera minibar åt dom små blodsugarna oxå. Inte snällt alls. (Jag är tyvärr en sån där som smakar gott verkar det…. klia-klia-klia…)

Comments are closed.