Krypa på knäna i naturen

Krypa på knäna i naturen

Det kan vara rätt spännande, speciellt om man har en kamera med macroobjektiv i handen. 🙂

Jag testade det i morse. Sprang över lite inspiration och då var det bäst att smida medan solen var varm – eller hur det nu heter. Tanken var väl att leta på lite överblommade maskrosor som blivit vita bollar istället, men det var tydligen inte så jättegott om dom på baksidan. Dom flesta var gula fortfarande faktiskt. Några “bollar” hittade jag i alla fall, och sen hittade jag massa annat skoj oxå. Insåg dock att jag BORDE haft stativet med mig ut och jag BORDE haft byxor med inbyggda regnskydd på knäna eller liknande. 🙂 Nåja, det gick hyfsat ändå, men aj mina stackars ben. Är helt klart för gammal för att sitta ihopknycklad på huk i för långa stunder.

Ett litet collage från morgonen – varsågoda!
(det är alltså Tamrons 90mm macro som satt på kameran)

Hoppas på lika fint väder i morgon på förmiddagen för då är det dags för skolavslutning här. Blir lite trevligare om det inte regnar faktiskt. 🙂

Vill oxå passa på att påminna om att det är särdeles hög tid att boka in en fotografering ute i naturen nu! Allt det gröna och det härliga ljuset blir helt underbart på bild. Förhoppningsvis kommer värmen snart och man kan börja spreta med tårna ute i gröngräset. Har du inte möjlighet att komma hit för en fotografering kommer jag gärna hem till dig istället Passa på att fotografera hela familjen tillsammans – det blir ett ovärderligt ögonblick.

Comments are closed.