En förmiddagspicknick i skogskanten.

En förmiddagspicknick i skogskanten.

I måndags fick jag besök av familjen Rosén för jag ville så gärna fota en riktigt härlig picknick ute i gröngräset. Vädergudarna var med oss och gav ett lagom molndis på himlen och ett härligt ljus. En liiiiten gnutta sol hade gärna fått sticka fram, men vi konstaterade att vi var oerhört glada över att det varken regnade eller snöade istället. 🙂

Det var iallafall tid för förmiddagsfika, så vi dukade upp och så bad jag dom fika och skratta och umgås så där som man gör när man är på picknick, och dom behövde inte alls bry sig om fotografen som sprang runt med en kamera i högsta hugg. Sånt är heeeelt naturligt på en picknick. Eller? Jag tycker iallafall att det ser ut som dom hade en underbar picknick och med tanke på att det serverades hemmagjord rabarbersaft och en nybakt sockerkaka där på filten så var det nog inte allt för otäckt.Funderar ni på dom där sista slips-bilderna? I så fall får ni gå tillbaka och läsa gårdagens inlägg så får ni förklaringen! 🙂

Comments are closed.