Studion tar en svängom.

Studion tar en svängom.

I helgen har jag fått nytt fint golv i studiodelen ute i lagårn. Det blev oxå så att studiodelen utökades på längden och i och med det så kunde jag sätta bakgrundsrullen längst in i stället för vid dörren där man går in. Mycket bättre. 🙂 Har en liten bit kvar på pappersrullen, sen blir det nog till att köpa vinylbakgrund misstänker jag. Lite hållbarare och går att torka av så förhoppningsvis har den lite längre livslängd.

Nu är det bara mitt eget pyssel som ska på plats i andra halvan på längden…. aningens mer trixigt får jag erkänna, men jag tror vi börjar få till det. Så nu gäller det att få undan allt som tillfälligt hamnade på studiohalvan. Farligt när saker börjar sprida ut sig…. 🙂

Ser fram emot veckan efter påsklovet då jag har första fotokursen här hemma inbokad! För dig som inte har möjlighet att komma hit och gå grundkursen så finns den att köpa som PDF, och det är introduktionspris hela april. Passa på!

Comments are closed.