Ny fototidning – Shoot Magazine

Ny fototidning – Shoot Magazine

Kan varmt rekommendera den nya fototidningen som börjar leta sig ut på marknaden. Nr 2 borde du hitta ute i butikerna om den inte är slutsåld. Nr 3 dyker upp här under vårkanten.Bilden är tagen av Emelie Olsson som driver tidningen. (och japp, jag har tillstånd att använda bilden i min blogg! 🙂 )

En lättsam, pastellig, färgglad tidning. Inte nödvändigtvis “tjejig” men iallafall mindre “grabbig” som dom flesta andra fototidningarna oftast är. 🙂 Mer artiklar och tips och prat om hur man går till väga än alla dom nyaste senaste hetaste prylarna och vilket modellnummer dom har i världsordningen. Sånt är bra, alla är inte intresserade av tekniksnacket!

En tidning väl värd att testa alltså! 6 nr per år ska det komma så ett nytt härligt nummer varannan månad alltså! http://shootmagazine.se/

Comments are closed.