Första familjen i studion

Första familjen i studion

Igår blev studion invigd (på nytt) men den här gången med lite mer liv och rörelse än tidigare. Det var min goda vän Bea med familj som fick agera försökskaniner under en timme framför kameran. Fotandet i sig behöver kanske inte övas så mycket på (hoppas jag) men det här med hur det fungerar med ljuset man satt upp, bakgrunden osv måste ju testas.

*Tusen tack* för ert tålamod, ni var jätteduktiga!!!

Normalt sett tar det 1-2 veckor innan bilderna är färdiga att visas, men eftersom jag själv var så nyfiken på hur bilderna såg ut när dom väl kommit in i datorn så kunde jag ju inte låta bli att börja fixa med dom direkt igår kväll och lägga allt annat åt sidan. 🙂

Här är ett litet smakprov på familjen. (och du Bea – jag kan ju bara förvarna om att det blev måååånga bra kort att välja på!! haha…. )

Det blev värsta träningspasset för hela familjen för vi körde allt från liggandes till hoppandes för att testa utrymmet i studion…. 🙂 Konstaterade att “små hopp” funkar, men inte direkt några vuxenhopp…
Att ha blixtar i taket funkar, och jag tror jag lyckades sätta dom så man slipper få nån i skallen oxå så det kan ju vara en fördel. 🙂 Eller så får jag helt enkelt bara ta in “korta” personer i studion… haha.

Comments are closed.