Den vita världen

Den vita världen

Ligger lite efter här ang. det “vita” känner jag bestämt. 🙂
Men nu har jag änligen fått tips om hur jag får igång mitt bilduppladdningsprogram igen (tack kusin) så jag kan använda det som vanligt. Höll på att bli tokig på WPs egen uppladdning så jag ville inte ens ladda upp fler bilder med det. Blev bara rörigt och krångligt. Man ska inte hitta på nya saker till gamla “tanter”. 🙂

Hur som, det här bilder som jag tog när vi hade härlig frost ute och snö – den 8e december. Sen töade det mesta bort för att komma åter under natten som varit. Tror vi fått närmare 15 cm snö totalt sedan i förrgår kväll.

Till och med solen var ju framme den här dagen.

Massor av mysig frost på allt.

Härligt luddiga grässtrån…

Lite grämigt att jag inte hade macrot på just då, för här pratar vi om mysigaste finaste frosten!

Visst ser det varmt och mysigt ut där inne trots allt!?

Pälsbollen! (Móri från Rälta) Möjligen skulle det kunna vara en mammut oxå, är lite osäker där…

Ludd, ludd, ludd….

Och en tjej som kom hem från skolan precis. Hon var inte så sugen på att vara med på bild… igen…. 😉

Så där, då har jag fått testa att ladda upp på nya datorn, knappa på nya tangentbordet (ovant och fippligt men det går). Jag har även försökt redigera bilderna med hjälp av nya ritplattan och penna, vilket inte var det lättaste att få in tekniken i fingrarna där. fniss… Men skam den som ger sig. Får jag bara använda den ett gäng fler timmar så kanske man vänjer sig. Rätt smidigt när det gäller precision tror jag iallafall.

Köpte en av dom billigare varianterna när jag var på fotomässan i november. Skulle tro att den fungerar nog så bra åt en nybörjare tills vidare.

Nu återstår bara lite pyssel att flytta ett par diskar till nya datorn, och så kom jag på att jag måste flytta över mina bokmärken från andra datorn oxå. Sånt man inte tänker på men genast saknar när man sitter på en ny burk eller någon annans burk. 🙂

Ska göra mitt bästa för att se till att jag får lite att redigera här under jul- och nyårshelgen. 🙂 Ska trycka in varenda släkting som kommer förbi i studion tror jag bestämt. hehe…

Comments are closed.