Ska slå isär bloggen är planen

Ska slå isär bloggen är planen

När jag får tid att sätta mig och sätta mig in i det hela, så är planen att slå isär den här bloggen i två delar. En foto-del och en pyssel/personlig del. Mest troligt blir foto-delen av bloggen (ungefär som det är nu) kvar på exakt samma ställe som den är nu, och pyssel/personlig del får flytta vid sidan om och få en egen länk.

Jag vill försöka dela på företag och privat lite mer. Egentligen skulle det väl varit gjort från början, men tanken hann inte med så långt just då. 😉 Så ifall att ni upptäcker skumma saker här nån gång innan jul/nyår så där så är det förmodligen jag som fått ett ryck och börjat pilla lite i inställningarna här bakom. 🙂 Förhoppningsvis ska det gå rätt smidigt, men man vet ju aldrig…. ehhhhrrr.

Helst hade jag velat ha en huvudsida som man kommer till om man slår in adressen, och därifrån kan välja om man vill till foto eller pyssel, men jag vet inte riktigt hur praktiskt det blir. We’ll see vad jag kan åstadkomma. Nu är ni iallafall förvarnade. 🙂

Comments are closed.