En kväll i höstsolen

En kväll i höstsolen

Efter en sån härlig dag med sol så hade jag mina aningar om att kvällen skulle bli underbart fin ljusmässigt, och visst hade jag rätt!

Tack snälla M&M som kom hit och hjälpte mig ta vara på ljuset. 😉

Har börjat redigera lite av bilderna nu på kvällen, men med en i det närmaste proppfull dator så går det lite långsamt. Får ta några bilder åt gången.

Här kommer iallafall ett litet smakprov från eftermiddagen/kvällen.

Just den här bilden blev dock förvandlad till “svartvit”. 🙂
Kan dock hinta om att vi testade att använda samma rekvisita som Miss Li en gång gjort på ett av sina skivomslag! Ohh, ja, den finns kvar på samma plats ännu och är rätt välkänd här i krokarna…. fniss… Vet du inte vad det är får du googla lite eller vänta tills jag redigerat klart lite fler bilder.

Comments are closed.