Sommartider?

Sommartider?

Ber om ursäkt för dåligt med uppdatering här, men det verkar vara årstiden som drar med sig både det ena och det andra.

Fast just nu är det mest det andra…. bredbandet vill inte som vi vill och Bredbandsbolaget är satta på jobb att undersöka saken. Det fungerar och fungerar inte, lite beroende på hur det vill sig – typ. Detta har då fört med sig att det inte är så roligt att sitta och försöka tanka upp bilder eller annat på en blogg eller liknande. Det går heller inte att skicka e-mail utan att bryta ihop både 7 och 10 gånger. Tur solen skiner!

Har kanske inte så jättemycket att visa heller, men några stämplade alster som jag fick till när vi satt och pysslade här en dag hade ju varit skoj att få dela med sig.

I torsdags var jag och fotade en charmig 6-månaders kille och dom bilderna har jag precis börjat gå igenom, så när dom är klara kanske bredbandet funkar oxå…. vem vet? (håll tummarna, för jag tänker inte stå ut med det här speciellt länge till!)

I övrigt skiner solen, det blåser en hel del och grabbarna i familjen roar sig med att rödfärga vedboden. Själv tog jag mig an badrumsdörren igen som nu börjar närma sig sin nya vita färg. En strykning kvar på den sen får den vara klar! Skönt, är så less på träfärgat…. (sneglar mot köksbordet…. heheh….)

Lagom efter lunch får jag nog gå ner och fota lite hästar igen. Då kommer två killar tillbaka från sin inridning och skall släppas ut bland sina kompisar igen. Brukar bli kära återseenden med lite bus och spring så jag hoppas på några fina bilder. 🙂

Comments are closed.