Kan det vara våren?

Kan det vara våren?

Det ser nästan så ut faktiskt. HÄRLIGA TIDER! 🙂

Helgen tillbringades i Avesta på stämpel- och scrapmässa. Jag var där med företaget och sålde så det var ganska hektiskt mest hela tiden med allt som skall packas, lastas, plockas, fixas, trixas, säljas osv… TUR jag har så goa tjejer med mig till hjälp. 🙂 Vi drog ner redan på fredag kväll för att kunna packa upp ett par timmar. Det är så skönt att nästan hinna klart redan då, så kan vi softa lite på lördag fm innan mässan öppnar.
Nåja, softa är väl att ta i, men vi slipper jäkta oss fram för att bli klara iallafall. 🙂 Med närmare 25 (?) mässor i bakfickan så har man ju hunnit utveckla ett system som fungerar, och man slipper ägna timmar åt att packa upp och ner varenda småpryttil. Såååå skönt!

Under tiden mässan pågick så var det även pysselträff i lokalen, så på lördag kväll när mässan stängde så drog vi ihop några extra bord och satte oss för att pyssla vi med. Riktigt skoj. Kusin Milo var där med VildaPuck så vi passade på att pyssla och prata. Försökte mig på ett pyramidkort som Milo hade mall på och det var väl typ det enda jag lyckades åstadkomma på dom 4 timmar vi pysslade där på kvällen… host host. Får nog skylla på att hjärnan var rätt tömd och att det blev taskigt med sömn natten till lördagen. Alltid samma sak att sova första natten borta, det går bara inte att sova. Skitjobbigt. Men det är bara att “vila” sig igenom istället, men det blir ju aldrig riktigt samma sak som att sova.

Söndagen bjöd på lite regn där nere i Avesta, och när vi skulle hem fick vi reda på att det fullkomligt spöregnat hemma några timmar, så gården här hemma såg ut som en swimmingpool i det närmaste. Skoj! Vi har grusgård ifall nån undrar… blir alltid så himla spännande ett par veckor på våren när allt smälter och tjälen skall ur backen. Hur som helst så hade regnet bitit REJÄLT på den snö som fanns kvar innan jag åkte iväg, så nu var det barmark på stora områden ute på åkrarna mm. Hästarna får leka “sjöhästar” ett tag, men det är fullt normalt den här årstiden.

Dagens varmgrader har hjälpt våren på traven och på eftermiddagen var jag och lillasyster ute och dikade på gården och försökte få vattnet att rinna undan lite fortare. Riktigt skoj att dra små vägar i geggan och se vattnet rinna iväg. 🙂

Tänkte jag skulla ha visat lite bilder från mässan, men jag har faktiskt inte laddat ur kameran…. har helt enkelt inte orkat. Man blir lite “mässbakis” efter en helg borta så idag har det inte gått i många knop. Det får bli nya tag i morgon – hoppas jag. Har en lång lista med saker att fixa efter mässan och sedan står en pysselträff på programmet till kommande helg, så då skall det packas saker till den oxå. Mycket upp och nerpackande blir det. Hoppas på att få pyssla lite mer för egen maskin på lördag även om jag ska ha saker med att sälja även denna gång.

Nä, nu ska jag gå och njuta av den mörka delen av dygnet tror jag – på kudden!

Comments are closed.