Idag blir det pyssel

Idag blir det pyssel

Mest troligt inte alls för mig, men för er här i bloggen får det bli lite pyssel. 🙂
Själv har jag ägnat mig åt att rasta hästen medans det ännu var hyfsat svalt ute – dvs i morse, och sedan drog jag lyckosammast vinstlotten att få skura två toaletter (fanns nog bara en lott i det lotteriet har jag kommit på så här efteråt…). Lite småstädning i köket, klätt om en soffa som i det närmaste hade ett överdrag som stod för sig själv – man tackar ödmjukast för uppfinningen utbytbara överdrag på Ekeby. 🙂 Jag befarar dock att det behöver göras igen inom snar framtid då det vi drog på nu är *vitt*. Alltså… hur länge tror dom egentligen att vitt är vitt eller? Speciellt i det här huset. Jag tippar på typ….. 2 dar… eller låt oss säga 3 timmar från och med nu – sen är det bolibompa på TVn och soffan belägras av smågrisarna. Nåja, hoppet är det sista som överger en ni vet!

Pyssel var det ja, då ska vi ordna det. Här kommer dom 8 alster jag har lyckats pyssla ihop till Scrappiz cybercrop som pågår just nu. Vill du hänga på så finns det fortfarande tid kvar, den pågår ända tills på måndag nämligen. Massor av skoj utmaningar.

Här var det vissa färger som skulle finnas med på bidraget:

Efter en skiss (och min blev väl… ehh… ganska exakt… passade så bra med mina tre kort)

Här skulle man motbevisa tesen “gult är fult” så jag eldade på med gula saker! 🙂

Inspiration av en annons, så jag inspirerades lite av färgerna + vissa element.

En kortskiss:

En skiss till:

Monokromatiskt bidrag, jag slog till på gult igen…

Nått rosa + nått stämplat

Får se om jag lyckas pilla till nått mer bidrag. Finns några kvar att göra som tur är. 🙂

Nu blir det fika och sen får jag nog ta mig ut med kameran en sväng igen, det byggs nämligen vedskjul här på gården, så jag kanske ska dokumentera lite innan det är klart. HA!

One thought on “Idag blir det pyssel

  1. Så mycket fint du skapade till Scrappiz Lisa! Tycker det är roligt att få se din alster. Är väldigt nära att spika resa till dig i juni. Finns det ledig plats på hotellet?

Comments are closed.

Comments are closed.