En vagga till Studion

En vagga till Studion

Idag har jag varit och hämtat den sötaste lilla dockvaggan som passar perfekt till en liten nyföddfotografering. Med några mysiga filtar eller färgglada handdukar så piffas den lätt upp till den stil man vill ha på sina bilder. Jag får väl tacka pappsen som hade ögonen med sig när han gick på loppis häromdagen – alltid skoj att göra små fynd! 🙂

Hoppas kunna utöka studiomaterialet allt eftersom och göra i ordning en fast plats för den lilla studion här hemma så det är lättare att ta emot kunder här. Tills vidare åker jag gärna hem till dig och fotograferar istället, vare sig det gäller bäbis, barn eller familjeporträtt mm. Det enda jag behöver om jag kommer hem till dig är ett ställe med bra ljus. Om det är välstädat eller inte behöver du inte bekymra dig om, det syns ändå inte på bilderna sen – bra va? 🙂

Jag bjuder på fotograferingen till den första som bokar och vill inviga vaggan. (bildköpet får du 25% rabatt på!) Hör av dig – jag kommer som sagt gärna hem till dig och fotograferar.

Comments are closed.