Många stämplade

Många stämplade

Det blev lite pyssel i helgen, och nån gång före och efter oxå för all del… så nu har jag plötsligt en hel bunt med kort här! Känns riktigt skojjigt. Tror jag ska bli pysslare på heltid – det vore väl ett önskejobb? 🙂

Tar alla i en smäll här så får ni passa på att inspireras. Nästa gång ska jag lägga in ett gäng foton på hästarna som jag fotade igår när jag var ute i finvädret. Försökte även fota månen igår kväll igen, men tyvärr var det slöjmoln vid horisonten så det var väl inte det perfekta scenariot, men det blev ett par fina bilder ändå. Ni får se… kanske kommer dom tillsammans med hästarna, vad vet jag… och glömmer jag det får ni väl påminna mig. 🙂


Papper och dekorationer (ej bokstäver) från Vicki B – Bo Bunny.


Papper och dekorationer från Melissa Frances.


Papper och dekorationer från Learning Curve – Bo Bunny.


Papper och dekorationer från Vicki B – Bo Bunny.


Papper MME. (biljetterna är stämplade, märke ? ) Bandet är infärgat med Distress Stains.


Papper från Vicki B – Bo Bunny. Rosen är oxå från ett av Bo Bunnys band. Minns ej serien.


Papper MME, Tag – ?, Bården är stansad. MME-papperet är infärgat i kanterna med Distress Stains (båda gröna).


Papper och knappar från Blast Off – Bo Bunny.

Alla stämpelmotiv är La-La-Land. 🙂

Comments are closed.