Eller hur?

Eller hur?

…”din kamera tar fina bilder”
…”ditt piano spelar fina låtar”
…”din ugn bakar goda kakor”
…”din pensel målar fina tavlor”
…”ditt tangentbord skriver bra böcker”
…”ditt fiskespö fångar stora fiskar”

….kan det möjligen vara så att det spelar in vilka kunskaper som finns “bakom spakarna”? Ibland tror jag en del glömmer av det. Mycket träning, misslyckanden och efterforskning medföljer inte i kartongen på dom nya prylarna… 😉 Det får man fixa på egen hand, och det är precis DET som gör det hela så himla roligt att hålla på!

Fast nog vore det bra med en ugn som kunde laga lite god mat – nu när jag tänker efter. 🙂

2 thoughts on “Eller hur?

  1. Precis! Hur många gånger har man inte hört den? 😉

    Jag tycker du är jättebegåvad och fantastisk på att ta bra bilder!!

  2. Så sant så!

    Men ändå… Det HAR betydelse vad man har för kamera, och framförallt, optik – också!! Men det är förstås bara “grundförutsättningar” för bra foton, kunskapen och kreativiteten får man givetvis skaffa sej på egen hand och genom en massa testande och experimenterande. Och det håller jag också med dej fullständigt om; att det är DET som gör fotandet till en så rolig grej att hålla på med. Utvecklingsmöjligheterna tar aldrig slut! 🙂

Comments are closed.

Comments are closed.