Humlesurr

Humlesurr

Från blommorna hördes gott om surrande så jag ställde mig på vakt med kameran och se där… fullt med humlor! Dom är rätt tacksamma att fota för dom är inte helt supersnabba. 🙂


Liiiiite mer tålamod och övning så kanske man kan få dom riktigt härligt skarpa! Och dessutom – ett lite bättre objektiv! 😉 Nu hade jag mitt stora zoomobjektiv på kameran, och det är väl kanske inget man jagar insekter med.

Spana in den här!

Kolla bakbenen!! Vad i hela fridens har den samlat på sig? Det brukar ju vara *gula* pollenklumpar, men dom här var alldeles gröna – såg ut som modellera ungefär. 😉 Som han inte var tung nog ändå för att flyga….

Avslutar med nått som jag tycker ser så läckert ut när dom står i solen och “lyser”.

En i byn säljer honung och när den är så här nyslungad och helt rinnande, nästan genomskinlig så ser den så himla smaskig ut! Eller… den ÄR smaskig, det vet jag ju eftersom jag alltid brukar få en burk när den första omgången slungas. 🙂 Nyttigt är det oxå sägs det. (om man bortser från att det är sött då förståss… så man ska ju inte trycka i sig allt för mycket)

Comments are closed.