Plocka maskrosor

Plocka maskrosor

Varför är det egentligen ett “ogräs”?? Denna vackra lysande gula lilla sol? Så klart att barnen vill plocka denna skatt. Jag har redan haft många vaser (ute) som lyst upp tillvaron. 🙂

Lillasyster fick sällskap av ett grannbarn när vi fyllde på vatten häromdagen och på vägen hem passade vi på att plocka en bukett gula solar.

One thought on “Plocka maskrosor

  1. Hejsan!

    Ett tag sen jag var inne här senast, men nu har jag läst i fatt. 🙂 Kul med alla fotouppdrag du har fått, och jag håller tummarna för att inlämningsuppgiften får minst G! 🙂 (Ännu en sak att reta sej på när det gäller högskola: Varför kan man inte få MVG??? Jag hatar att överanstränga mej och ändå bara få VG… He!)

    Här är inte maskrosorna gula längre, utan vita och luddiga… Inte så-å-å snyggt – men de är roliga att fota. Närbilder på frön tex. 🙂

Comments are closed.

Comments are closed.