Vilken sommardag!

Vilken sommardag!

Igår alltså! 😉
Först ett sanslöst regnande på förmiddagen och direkt efter lunch sprack det upp och blev rena tropikerna här. 22 grader varmt och en luftfuktighet på minst 120 eller nått. 😉

Jag och lillasyster packade ner vår fotoutrustning (ja, hon har fått tillgång till min gamla lilla kompaktkamera och jag lovar – hon kommer vara proffs vid 15 om hon fortsätter så här!) och åkte upp till Anna-Lena i Laknäs. Där blåste det lite kyligare från sjön och var inte alls lika fuktigt så det var riktigt skönt.

Vi tog tjejerna med oss ner till stranden för att fota lite. Det blev ett par snabba bilder medans tjejerna orkade sitta still, sen ville lillasyster fota så det var bara att sätta sig själv och sen stack dom iväg och började leka vid en bäck istället. Då gick det lite bättre för oss att fota medan dom lekte och slapp tänka på oss. 🙂


Lite mer urvattnad i färgerna än dom andra för att testa lite. 🙂

Tänk om tjejorna bara hade kunnat vara still TVÅ sekunder längre då och då… 😉 Dom for ju runt som skållade troll emellanåt… haha.. men dom hade ju så roligt.

One thought on “Vilken sommardag!

  1. Grattis till sommaren! Hit har den ännu inte kommit … idag nådde temperaturen bara upp till ca 12 grader. Vilka härliga bilder på söta lillasyster med kompis.

Comments are closed.

Comments are closed.