Kors i taket!

Kors i taket!

Det blev ett stämplat kort ikväll… det är ju inte varje dag numera.

Kunde inte motstå skissen som Fruarna Lilja hade som utmaning i sin blogg så då blev det ett litet kort till slut. Nu har glitter och lite annat kolijox torkat så jag kunnat fota det så då kan jag ju lika gärna slänga med det till utmaningen oxå – visst? 😉

Att det glittrar så vackert beror på att jag gav hela kortet ett par duschar med GlimmerMist när jag var klar. Papper från BoBunny + nått som jag inte kommer på just nu (det med texten) och stämpeln är från TGF. Blomman gjorde jag själv av 4 utstansade cirklar som jag blötte i vatten och knölade ihop och satte fast med en brad. Vräkte på Rock Candy Stickles och lät allt torka.

3 thoughts on “Kors i taket!

  1. Tjusigt kort med jättefin stämpel!!! Vad roligt att du är med och tävlar. Tack för ditt bidrag.

    Massa kram Milo

  2. Vad snyggt det var med glimmermist! Jag har ju anat att det skulle bli snyggt, men detta är nog första gången jag ser ett kort med någon mist alls, åtminstone är det första gången jag är medveten om det 😉

    Är jättesugen på att testa på det själv också. Fint kort i övrigt också! Härliga färger. Lycka till på utmaningen!

Comments are closed.

Comments are closed.