Här kommer alla känslorna…

Här kommer alla känslorna…

… på en och samma gång… ?

Eller tja, det är det vi ska ta reda på nu.

Får DU nån “känsla” när du tittar på någon av dessa bilder?
Feedback önskas gm kommentarer till inlägget. 🙂
Skriv vilken bild du förknippar med en viss känsla – allt är välkommet. Skriv gärna oxå om du inte tycker bilden ger några känslor alls, inget är rätt, inget är fel – kom ihåg det! Jag vill lära mig nått nytt, det är vad det hela går ut på. 🙂

Bild nr 1: (klickbar för att få upp större)

Bild nr 2: (klickbar för att få upp större)

Bild nr 3: (klickbar för att få upp större)

Tre bilder till att börja med. Alla är f.ö fotade igår kväll på min lilla “regnpromenad” som blev i stort sett regnlös… det tackar man för. Både jag och kameran utrustade dock oss med regnkläder för säkerhets skull. Jag med mitt “röda” och kameran med sin fina vita med loggan “Rätt Pris” på… HAHA. (riktigt dyr exklusiv som rekommenderas att ha i fickan i nödfall… fniss… funkar utmärkt!)

Kan lova att bilarna som åkte förbi på vägen funderade vad jag pysslade med där ute i skogen när jag gick på sidan av vägen… plastpåse i ett snöre… kanske det var nån som gick och smygsöp med vinpavan gömd där i plastpåsen?? Tja, ingen aning om vad folk får för fantasier men faktum var att det var rätt skoj att utmana sig själv med att hitta motiv i regnet. 🙂

Nu ser jag fram emot era kommentarer här!

4 thoughts on “Här kommer alla känslorna…

 1. Jag hjälper gärna till!

  Bild 1 ger mig en känsla av nyfikenhet: vad väntar på andra sidan av det lilla backkrönet?

  Bild 2 ger mig en känsla av olydnad: blicken och tanken är riktad mot skogen som ligger bortanför stoppskylten och varför skulle jag stanna där?

  Bild 3 ger mig en känsla av uppgivenhet eller resignation. Var det så här det skulle bli?

  Kram, Gunvor

 2. Bild 1 vet jag faktiskt inte vad jag får för känsla.
  Bild 2 knde jag direkt att var något hemligt. Det känns nästan som att någon borde kika fram lite snabbt bakom något träd och flina “ha ha, hit får du inte komma och titta”!
  Bild 3 känns sorgsen. Regnigt och övergivet på något sätt.

 3. Hejsan tjejen
  Här kommer mina känslor:
  Bild1: FRIHET O LUGN
  Bild2: IRRITATION,,,j…a lappar sitter dom inte i tvättstugan så sitter dom i skogen för att hejda dom som nyttjar allemansrätten.
  Bild3: SKAMKÄNSLOR,för det man någongång har slängt ut genom bilfönstret 🙁

  ha en bra dag
  kram Puck

 4. Vilken duktig fotograf du är…mina känslor
  1 ensamhet
  2 obehaglig tyder på att något är farligt
  3 sorgset kanske har det varit en grupp vänner där som haft trevligt men vädret har fått dem att fly och kvar blev en ensam MC mugg

Comments are closed.

Comments are closed.