Redigerat i regnet

Redigerat i regnet

På fm blev det en ridtur, bara unghästen jag hjälper till att rida in, för jag hade inte tid till mer. Hörde sen att min häst hade busat med ungjärparna igår så han var helt plaskblöt i svett så då kände jag att det inte gjorde så mkt att han fick stå idag. 🙂

När jag kom hem fick jag “roa” mig med att vänta lite över en timme innan jag kunde duscha, fick liksom göra upp eld först. Här är man inte bortskämd med att bara skruva på kranen inte… *suck* Gäller att planera om man har lust att duscha i varmvatten. 😉 Medans jag väntade så började jag redigera bilder. Fortsatte sen efter lunch och under eftermiddagen, och det passade ju bra för då kom regnet. Blev riktigt förvånad över att det regnade så mycket ett tag.

Ett litet smakprov på vad jag suttit och redigerat.

One thought on “Redigerat i regnet

Comments are closed.

Comments are closed.