Påsken är mättande

Påsken är mättande

På alla sätt och vis.

Har gjort mitt bästa för att hålla godisätandet på en låg nivå men det är svårt… 😉 Mycket god mat har det blivit, mest fisk för min del. Har tryckt i mig god lax i alla former, sallad och ägg. SMASK!

Igår var vi hos pappsen och åt och idag har vi varit här hemma och käkat. Känns som man bara är inne och äter hela tiden. Phu! Men jag har faktiskt varit ute och ridit både fredag och lördag och idag hängde jag med på en promenad på kvällskvisten. Jättehärligt eftersom det var runt 8 grader ute och solen stod fortfarande ganska högt på himlen.

Har redigerat lite bilder här på kvällskvisten från helgen, men jag får ta dom i morgon. Är grymt trött så jag ska faktiskt gå och titta på kudden ett slag nu.

Hoppas ni haft en bra påsk och kunnat njuta av solen och god mat ni med!

Comments are closed.