Måste skryta lite…

Måste skryta lite…

om en av mina utländska favvobloggar när det gäller fotografering!

Nämligen Nichole V.
En otroligt duktig fotograf, och dessutom så har hon massa härliga actions och annat till Photo Shop för att lyfta bilderna. Jag gillar iallafall hennes stil väldigt mycket!

Hon jobbar mycket med actions och texturer när hon gör i ordning sina bilder, vilket lyfter dom på hennes speciella vis. Det går att köpa både actions och texturer på hennes sida —> http://shop.nicholev.com/?blog

Här är ett exempel på vad man kan göra.
FÖRE:

(du kan klicka på bilden för att få upp den lite större om du vill)

EFTER:

(du kan klicka på bilden för att få upp den lite större om du vill)

Jag har använt en action som heter “soft pop + exposure balance” från Nicole. Ett par enkla knapptryckningar i Photo Shop som sätter piff på hela bilden. Naturligtvis kan man sen gå in och ändra hur mycket eller lite man vill förändra genom att dra i reglagen i PS, men här har jag bara använt actionen rakt av. Beskar fotot lite för att få bort den fula stolpen på vänsterkanten oxå. 🙂

Comments are closed.