Mässa runt hörnet

Mässa runt hörnet

Isch, nu är det bråda dagar eftersom jag ska på mässa i helgen. Det är ju evigheter sen (nästan) man var iväg på mässa så man har nästan glömt ihåg sig lite… 😉

Har farit runt som en skållad råtta idag och packat här och packat där, hängt upp grejjer, tagit ner grejjer, skrivit lappar och listor och plockat och pysslat. PHEW! Förmodligen så löser det sig rätt bra vad det lider men innan man väl har upptäckt det så är det liiiiite stressigt. Men det väger över att det är så förbaskat trevligt att vara på mässa så därför gör man det om och om igen. 🙂

Den här gången är det Avesta, så det är inte så långt, men det är lika mkt jobb för det. Skönt att slippa köra massa mil bara. Det bästa av allt är oxå alla underbara vänner man träffar och dom härliga tjejerna jag har med mig som hjälp. Utan dom hade jag aldrig klarat mig! (ba’ så ni vet tjejer!)

Om man skulle få gjort lite mat då kanske så man kan glida över på hästpasset sen efter maten. Ingen rast och ingen ro här inte! 😉

One thought on “Mässa runt hörnet

  1. Jag tycker du kan fixa en mässa i Alvesta nångång också! 😉 Då kommer jag!!! 😀

    Halvåtta är ju rena rama förmiddagen. Här får man snällt stiga upp senast klockan sex vare sej man vill eller inte. Halvsju ska dottern skjutsas till tåget, för att ta det till sin skola i Växjö. Och är det helg får jag i regel upp ännu tidigare – för att jobba, om det har varit match kvällen innan… <:-)

    Så därför är det läggdags nu!

    Natti! 🙂

Comments are closed.

Comments are closed.