Funderar…

Funderar…

Undra just om det är ovanligt att vara “o-upptagen” en kväll som denna? 🙂 Har absolut inget planerat alls. Brasa eldar vi i byn i morgon kväll så då gissar jag att det blir till att sticka ut näsan en sväng om jag orkar. Kanske nöjer mig med att stå längst ut på kanten på gården och titta på den lite ovanifrån… 😉 Är inget vidare “fan” av sånna däringa tillställningar. Däremot hade jag gärna träffat lite trevliga vänner och käkat och umgåtts lite.

Gissar att det inte är så mkt skoj på televisionen heller. Man kanske ska sikta in sig på en helkväll framför datorn. 😉 Ett insidertips är att inte satsa för mkt pengar på den – det är en lågoddsare!

I övrigt idag har jag varit både riktigt lat och riktigt flitig. Flitig en kort intensiv stund med disk och tvätt, men det fick räcka. 🙂 Hade suttit och latat mig i solen på nya altanen så länge så det smög på ett litet ryck i städnerven. Som tur var så tog den snabbt slut. Blev nästan förvånad över att det var så varmt ute idag, fast det var mer eller mindre molnigt hela dagen. Såååå skönt! Hejja våren… nu kommer vi igen lite här.

One thought on “Funderar…

  1. Oupptagna -det är vi med! Och det är så skönt. Jag vill inte alls stå vid en stinkande brasa och komma hem lika stinkande!
    Lugnt och skönt har vi det, jättehärligt! Våren kommer så sakta, blåsipporna prunkar i rabatten och vid vändplanen på gatan har vi 1,5 m snö fortfarande!

Comments are closed.

Comments are closed.