Flygplansmodell?

Flygplansmodell?

Jag hade ju Madde och hennes dotter med mig ner till Borlänge i söndags och passade på att fota även henne medans vi väntade på att brorsan skulle ta sig upp och ner i luften. 😉
Vädret var ju helt underbart och med öppna vyer kunde vi välja rätt bra var vi skulle vara. Valet föll ändå på att försöka ha något i bakgrunden och perfekt parkerat stod ett litet plan i närheten så vi kunde fota framför det. Kändes bättre än några gråtrista träd…

Vi var lite oroliga för att blända någon stackars fallskärmshoppare eller pilot med den stora reflexskärmen, men jag tror vi lyckades undvika det för ingen kom singlandes ner utan kontroll iallafall. 😉

Här är ett smakprov från modellandet.

Ska försöka hinna med att redigera fram ett par till bilder att visa + nått av dom stackars hästfoton jag hann med att ta. Skulle ju passa på att fota en hästtävling oxå – eller rättare sagt lite hästar som tävlade – men med lite taskigt tidsperspektiv anlände vi lagom till sista ryttaren och det blev bara några foton. Bättre lycka nästa gång på den tror jag… 🙂

One thought on “Flygplansmodell?

Comments are closed.

Comments are closed.