Sjukt barn

Sjukt barn

Ännu en dag med sjukt barn hemma. Fast det sjuka barnet är inte så himla sjukt längre utan ganska pigg. Vi har en “marginaldag” mest eftersom hon hade liiiiite feber igår fm. Efter lunch igår var hon pigg som en lärka igen. Hon hade oxå liiiiite gegga i ögat igår så jag fasade direkt för ögoninflammation, och mycket riktigt så gick det på dagis när jag frågade. *suck* Men jag torkade ur det lilla jag såg igår morse och sedan dess har jag inte sett nått geggigt alls. Mysko, men jag klagar inte, och säker inte lillasyster heller. 😉

Kunde jobba ett par timmar i morse innan maken åkte till jobbet iallafall, vackert så. Blev en hel del uppdaterat i butiken, det tar sin lilla tid. Nu kan jag sitta inne istället och redigera lite bilder och göra klart uppgiften till högskolan på torsdag. Är *nästan* klar. Har ju “bara” haft 4 veckor på mig så det är väl dags. 🙂 Vi ska redovisa porträtt. 3st på en vän eller familjemedlem, ett på oss själva och ett som representerar oss själva – där vi själva inte syns i bild. Det är den där sista jag inte fixat ännu, men jag har idén så jag ska rigga kameran och fixa det strax.

Blev lite stolt igår efter att ha visat upp fotona från i lördags, jag fick nämligen ganska omgående två förfrågningar om fotografering. En häst och ett par barn. Skoj. Så himla roligt om man kan få komma ut på lite mer uppdrag så man kan tuffa igång lite mer seriöst framåt nästa vinter kanske. Är det någon mer som är inresserad så klicka på knappen “foto” längst upp här på sidan så kan ni läsa mer om vad som gäller just nu.

Comments are closed.