Lite mycket…

Lite mycket…

Sånna här dagar har lite för lite timmar tycker jag nog…

Har precis gjort klart uppgiften inför ikväll på högskolan. Lagom mkt i god tid så där eftersom jag bara haft 4 veckor på mig. 😉 Före det har jag jobbat några timmar med att fixa ordrar, taget emot leveranser, svarat på en drös mail osv. Allt tar sin tid.

Nu börjar det dra ihop sig ännu mer…

… jag ska posta brev, hämta brev, fixa hästmat, hämta Frida på dagis, fixa tidig middag… visst ja, glömde att jag måste klämma in lunch här först… 😉 Undra om man hinner fika oxå… måste sticka typ 16.15 eftersom bilen måste tankas. Phew…. eller?

Sånt som gör att man kan känna sig lite lätt stressad emellanåt, men det är bara att bita i och sätta fart. En sak i taget så blir det förmodligen jättebra. (kan man ju inbilla sig)

Det här ska jag redovisa på skolan ikväll.

Porträtt av någon i din närhet (vän el. familj). 3 bilder av samma person, försök skapa variation tex. gm bakgrund, ljus etc. Fundera på hur du kan få bilderna att berätta ngt om personen. (ok – just den där sista meningen får jag nog klura på i bilen typ…. inte riktigt min grej)
Här är mina bilder:

Sen ska jag redivisa ett självporträtt. Man kan använda en spegel, självutlösare eller be någon annan ta kortet. (vilket jag inte räknar som självporträtt, men ok, gör dom det så…)
Här är min bild:

Jag har alltså “fuskat” och använt medhjälpare, det är Anna-Lena som tagit bilden på mig när vi lekt i studion med våra kameror. 🙂

Sista uppgiften är att ta ett “självporträtt” där man själv inte syns i bild. (gissa om jag klurade på den när jag läste… ehhhr???) Men tanken är alltså att man skall fota en bild som berättar något om sig själv, trots att man inte syns – något som helt enkelt associerar till vem man är. Då trillade poletten ner lite mer och jag kom på exakt hur jag skulle fota.
Här är min bild:

Bilden representerar mina TRE stora passioner (hobbies) här i livet. 🙂 Om du känner mig så ser du utan att behöva fundera vilka tre det är… (hoppas jag).

One thought on “Lite mycket…

Comments are closed.

Comments are closed.