Kommer ni då?

Kommer ni då?

Ska vi ta en hockeymatch i morgon eftermiddag då?
Börjar bli läge här som ni ser.

En liten reservation dock för att det ev. skulle kunna bli en Vatten-polo-match istället. 😉
Det smälter på bra duktigt nu så svärfar har hackat små gångar för vattnet att rinna i så det kommer bort från gården.

Fast man får tacka om det bara blir EN sån här period i vinter… det har ju liksom varit lindrigt när det varit snö hela tiden och kallt och bara ett sorts väder. Det värsta jag vet är nämligen när det töar – fryser – töar – fryser… för ni kan ju gissa hur kul våran gård blir då??!!

One thought on “Kommer ni då?

  1. Haha, nä tack, jag trippar fram som en gammal kärring på vår gårdsplan och muttrar om rullator. Häromdagen kom det ju några cm snö uppepå och det är ju etter värre för då knatar man ju bara på tills benen flyger åt alla möjliga och omöjliga håll…bläää.
    Maken springer omkring överallt med spade och gräver kanaler precis som när han var ung och skulle ha kottarna att flyta…:-DD

Comments are closed.

Comments are closed.