Hockeymatchen inställd!

Hockeymatchen inställd!

Vi ska ha snöbollskrig istället!! 😀

Men allvarligt!!?? VAD ÄR DET HÄR!???
Vi har alltså fått 15 cm snö!

Gissa om vi haft det skoj när vi varit iväg på hästkurs idag då? Först slira iväg i värsta snöyran, fast då hade det ju bara hunnit komma några cm snö trots allt. Hästarna blev snötäckta bara man visade sig utomhus, grejjorna blev pissblöta, vantarna gick att vrida ur och snön tog sig in både här och där. Sen när vi skulle hem så kom vi knappt iväg med transporten. Inte plogat nån stans heller. Tur vi hade körhjälp av Marias gubbe för själva hade vi inte kört en meter. Det var spårigt och slirigt och totalt oplogat och man hade ingen aning om var kanten på vägen var eftersom dom varit så duktiga och plogat ner alla vallar i diket nu när det började smälta. Hurra så bra tänkt liksom…. *suck*

Men vi kom hem till slut, och tack och lov slapp vi möta en enda bil på dom 6km vi hade hem. Vi var övertygade om att vi skulle få lasta ur hästarna och gå hem typ….

Nu har det iallafall slutat snöa och det har spruckit upp och till och med solen är framme. Man får tacka! 🙂 Då börjar vi om igen då… kom tillbaka våren.

Comments are closed.