Porträttfotografering

WEB-Studion-Feb-16

Välkommen att boka din fotografering hos mig.

I studion har jag möjlighet att ta emot upp till ca 5 personer, så det passar bra för allt från ett barn till hela familjen. Det finns en hel del attiraljer och tillbehör att låna och leka med om man besöker mig här i studion. Vill du/ni hellre ta porträtten utomhus har jag fina miljöer alldeles inpå husknuten. Jag har även möjlighet att åka hem till dig om det passar bättre. Det är lika trevligt att få fina bilder i sin egen hemmamiljö.

När det gäller att fotografera barn så försöker jag ta vara på stunden och fångar bilderna mitt i leken utan att störa för mycket. Dom finaste och roligaste bilderna trollas försiktigt fram med magi och bus. Det kan vara en trygghet för barnet att ha med sig sin egen favoritleksak eller ett gossedjur till fotograferingen. Det brukar dock oftast bli fullt upp att titta på leksakerna som finns här i studion. Större killar och tjejer kanske vill ha med sig ett klädombyte istället. Ta gärna med något litet “mellis” till barnet om du tror det kan behövas. Tar energin slut kan det vara bra med lite påfyllning.

Om det gäller mindre barn så är det bra att boka en tid när barnet brukar vara piggt, mätt och utvilat. Är man hungrig och trött är det svårt att vara glad hos fotografen. Har barnet feber eller är lite extra gnälligt pga en ny liten tand så är det bättre att vi bokar en ny tid för att få bättre förutsättningar.

När vi kommit överens om dag och tid skickar jag en faktura på fotograferingen som anses som en bokningsavgift för att hålla din tid.
Vid utebliven ankomst eller avbokning senare än 48h återbetalas ej bokningsavgiften.

Ca 14 dagar efter din fotografering får du tillgång till ett lösenordsskyddat galleri där du kan se dom bästa bilderna färdigredigerade och klara för beställning. Du har 7 dagar på dig att titta på bilderna och göra din beställning. Beställning av bilder sker sedan enkelt via ett formulär, e-mail eller ett samtal.

Har du beställt digitala bilder så skickas dessa per post till dig (alt. en nedladdningslänk) ca 1 vecka efter att betalningen registrerats på Bankgirot. Beställningar av förstoringar har en leveranstid på 3-6 veckor.

Efter bokning vill jag även att du fyller i ett Avtal vid beställd fotografering.
Lösenordet till avtalsformuläret får du när du bokar din fotografering.

 


Porträttfotografering


Portratt-studio

Fotografering i studio eller utomhus.

Vardagar 9-17:                                  900kr.
Kvälls- eller helgbokning:          1200kr.

Ingår: Förberedelser, ca 45 min fotografering samt personligt webgalleri för val av bilder efter fotograferingen.

 Milersättning utanför Leksand och Gagnefs kommun: 45kr / mil

 


barn

Förstoringar

Levereras på åldersbeständigt sidenmatt papper utan ram.

Pris från 300kr /st

 

 


storyboard Storyboard

Levereras på åldersbeständigt sidenmatt papper utan ram.

Pris från 1400kr /st

 

 


karlek-par Digitala filer. 

Högupplöst redigerad digital fil för egna utskrifter upp till ca 20x30cm. Inkluderar även liten loggad fil lämplig för internet. Gäller personligt bruk. Levereras på USB eller via nedladdning beroende på antal.

Styckevis 700kr /st
Paketpris vid poträttfotografering 6000kr   (ca 25-30 bilder)

 


flower Övrigt

Jag har även möjlighet att ordna förstoringar på Canvas eller FineArt papper samt fina Album i olika prisklasser.

FineArt från 3400kr
Canvas från 1800kr
Album från 4400kr


 


Funderar du på hur stor en förstoring kan vara på väggen? Här är en liten referens:

Mallen är gjord av Tina Boyd Photography.