Min kamera har fått paket!

Min kamera har fått paket!

Spännande värre det här!

Vad kan det vara?

Jo, en EBS från Event-bilder. Jag har nämligen fått äran att testa denna kamera-rem under några veckors tid och göra en utvärdering vad jag tycker om den. Trevligt!!

Tankar direkt vid öppnande av brevet: Ah, det är så här den ser ut “live” – snyggt. Lite väl skogs-mossig grön, men ok, det får duga för grön… hehe. Hade nog önskat en liten “bruksanvisning” snyggt ihopvikt tillsammans med EBS-en, men jag får surfa lite istället…


Så där ja, efter ett trevligt telefonsamtal med Mathias på Event-bilder så tror jag att jag fått till allt på rätt ställe så vi kan testköra på riktigt! Som ni ser så är det alltså en rem som fästs i kamerans befintliga remfästen. Det gör att stativgängan under kameran är fri, till skillnad mot liknande remmar på marknaden. Remmen bärs diagonalt på kroppen likt en väska.

Jag återkommer med lite fler bilder på hur den sitter när man bär den på sig och vad jag upplever ang. det + användandet av den!

Comments are closed.