Art Journal – Focus – for Design in Papers

Art Journal – Focus – for Design in Papers

This week I’ve made an Art Journal spread for Design in Papers. The first word you’ll see is the word FOCUS – but I think I totally lost mine while doing this page – can you see why?? LOL
A hint is that the other pages aren’t in the end of the journal…

*************************

Den här veckan blir det ett Art Journal-uppslag för Design in Papers. Det första ordet du ser är antagligen FOCUS – men jag tror jag totalt tappade mitt fokus när jag gjorde det här uppslagt – ser du varför? ASGARV! En hint är att jag inte har börjat bakifrån i min journal…Stamps: Tim Holtz, Stampendous
Sentence: Stickers
Papers: Art Journal
Embellishments:
Tools: Stencil Tim Holtz + Dina Wakley
Other:
Medium: Gesso & Soft Matte Medium
Colors: Yellow, Orange & Red Acrylics, Brush Pens (Faber Castel)

Kommentarer är stängda.