Ny video med Copicfärgläggning

Ny video med Copicfärgläggning

Hej på er där ute!

Det har samlats en del videoredigeringar på hög här som jag tänkt sätta lite Dalmåls-snack till. Kruxet är att jag kan bara göra det via en dator, och jag får aldrig till nån helt bra singeltid tillsammans med min lilla dator (och mikrofon)… Troligen bättrar det sig bara sonen i huset skräller till och skaffar sig ett jobb så jag har fortfarande hoppet uppe.

MEN för att inte det bara ska samlas massa filmer här som ingen kan se så tar jag nu och släpper dom med enbart text och lite hissmusik istället så kommer dom i vart fall ut och någon kanske har glädje av att titta på dom i lite kortare verision än Facebooks timmes-variant. Livesändningarna från facebook ligger fortfarande kvar på min sida, så dom går att kika på om man nu trots allt vill ha lite Dalmål i sina öron och har en timme över eller så.

Kommer uppdatera den här sidan lite då och nu framöver alltså och slänga upp några videosnuttar som är klippta och textade!

Kram!

Ett svar på ”Ny video med Copicfärgläggning

  1. Så kul, ska titta sen,när jag vaknat till, gillar dina filmsnuttar, särskilt när du talar till men det går bra ändå,i väntan på tiden, som vi alla tycks ha ont om!!
    Ha en fin dag
    Inga

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.